Okay
  Public Ticket #1299589
missing widget
Closed

Comments

  •  5
    telavion started the conversation

    There seems to be no "services" widget available as illustrated on this demo page. Please advise.  Thank you!

    Attached files:  ODC services.png
      template services.png

  •  325
    Barry replied

    Hi there,

    The services links within the sidebar can be created by adding a 'Custom Menu' widget under Appearance > Widgets -> Page Sidebar. 

    Within this custom menu widget you can select the 'Services Menu' to display the services links.

    If you have any questions, please let me know.

    Best regards,
    Barry

  •   telavion replied privately
  •   Barry replied privately
  •   telavion replied privately
  •  325
    Barry replied

    Hi there,

    You're very welcome.

    It depends on what place you would like to show the video. If you want to show a video within a single gallery page (like this) you can embed a video in the textarea with the following shortcode:

    [embed]http://youtube-link-here[/embed]

    But if you would like to have a video in a within the grid that is showing the summary of all  'Gallery' posts (like this) you need to make a couple small changes, let me explain.

    1. Provide the ID of the video (Vimeo in this case)
    2. Remove the 'Featured Image' from this specific post
    3. Navigate to Ess. Grid -> Settings (of the grid you're using)
    4. Click Source and scroll to the 'Media Source' section
    5. Select the 'Vimeo Video' checkbox at the 'Item Media Source Order' option
    6. Select 'Vimeo Thumbnail' and 'Vimeo Default Image' checkboxes and the 'Optional Audio/Video Image Order' option
    7. Save the settings

    Now your video should show up in the grid.

    If you have any questions, please let me know.

    Best regards,
    Barry

  •   telavion replied privately
  •  325
    Barry replied

    Hi there,

    Great!

    If you navigate to Ess. Grid -> Settings (of the specific grid) -> Source and scroll to the Media Source section.

    At the 'Item Media Source Order' drag the featured image panel below the video panel. And at the 'Optional Audio/Video Image Order' uncheck all checkboxes and only check the 'No Images' at the bottom

    Best regards,
    Barry

  •   telavion replied privately